petek, 3. januar 2014

PREHOD

je današnja beseda.

seveda mi je najprej padla na pamet zebra (saj veste, tiste bele črte na cestišču, da ne bo kdo mislil, da so moje uboge sive celice že čisto ponorele ;) ), ampak tako enostavno pa danes ne bo šlo ;)

Stopnišče... je običajno prehod med nadstropji in vendar vzpodbudi tudi drugačna razmišljanja. Lahko gremo gor ali dol, vzpenjanje je lahko razigrano ali utrujajoče, stopnice so različnih višin in širin... kot so prehodi v našem življenju lahko razigrani ali vodijo strmo navzdol...

Želim vam nizke stopničke, s cvetjem posute in soncem obsijane.





3 komentarji:

  1. Glede na to, da je ostrina na stopnicah ki se vzpenjajo, je prva asociacija pot navzgor. Ko nekaj časa gledam, pa je lahko tudi želja po vzponu, ker je vendarle pogled usmerjen skozi "lino", ki daje vtis zaprtosti- torej pogled, želja teži k vzponu, ostaja pa zaprta "na tej strani", "tem prostoru"...Dobra zamisel, v kateri je precej abstrakcije in spodbude k razmišljanju o...marsičem;). Bravo Bina, dobro ti gre:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Metka hvala. Kleopatra hvala, tvoji komentarji me vedno vzpodbudijo, da delam bolje in razmišljam več (no, vsaj zdi se mi, da je tako ;))

    OdgovoriIzbriši